Cumpar aur

Cumpar aur la cel mai bun pret al zilei.

 

cumpar aur bijuterii

Cumpar aur cu plata pe loc, indiferent de calitate. Cumpar bijuterii din aur, monezi din aur si orice alt obiect din aur.

Pretul de cumparare al aurului este in functie de cotatia aurului la bursa.

Verificati pretul de cumparare aur,  afisat pe site. Sunati in prealabil la 0720.33.66.99 sau 0731.11.33.55 pentru a va informa si a evita astfel orice fel de neplacere.

Pretul gramului de aur poate creste sau poate sa scada in functie de cotatiile bursei, de calitate si de cantitate.

Cumparam orice obiect din aur: biijuterii aur, lingouri de aur, fragmente, monezi de aur, bijuterii rupte, dinti din aur…etc.

Fata de preturile din tabelul urmator, pot interveni modificari  in functie de cotatiile bursei din ziua respectiva si de cantitatea tranzactionata.

Pret aur

 

pret gram aur
Preturile sunt informative si negociabile !!!

 

Primim orice tip de obiecte din aur, indiferent de stare: monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect din aur.

Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb.

Cumpar aur indiferent de calitate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Daca aurul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.


Monede din aur

 

monezi-din-aurAcum este un bun moment sa valorificati monezile de aur, cum pretul aurului a atins maxime istorice probabil veti primi mult mai mult decat costau acestea la momentul la care le-ati achizitionat.

Cumparam toate tipurile de monezi din aur indiferent de valoare, grad de uzura sau tara de origine. Cumpar monede din aur.


Bijuterii din aur

 

bijuterii-deteriorateCumparam bijuterii din aur deteriorate. Nu este important felul in care arata sau cum sunt intretinute bijuteriile dumneavoastra. Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam aur in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.

Altin Romania cumpara toate tipurile de aur: rosu, galben, alb, alb + galben. Toate karatele: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.


Ceasuri din aur

 

ceasuri-din-aurCumparam ceasuri din aur indiferent de stare, vechime, sau daca functioneaza. Daca ceasul dumneavoastra functioneaza (este in buna conditie) sau este produs de un producator consacrat, expertii nostri il vor evalua si veti primi mai mult decat valoreaza cantitatea de aur din care este produs.

 

 

 


Cumparam aur de la persoane juridice

Cumparam Aur

Procedeul in sine necesita in primul rand foarte mult timp, care este cat se poate de valoros in momentul in care se discuta de astfel de tranzactii. Pe de alta parte, pentru ca intreg procedeul sa fie legal, este necesar un bagaj de cunostinte legale cat se poate de vast in asa fel incat ambele parti implicate intr-o astfel de tranzactie sa fie satisfacute.

 

 

Procedura colaborarii

Cumpar aur

In conformitate cu codul fiscal se aplica taxarea inversa(art.152/3 alin.10) privind T.V.A.–ul. Puteti transforma fragmentele, obiectele deteriorate, bijuteriile…etc in lingou, in atelierul firmei noastre, asistenta dumneavoastra la acest proces fiind obligatorie. Pentru obtinerea raportului de incercare (buletin de analiza) emis de A.N.P.C. sau de laboratorul nostru, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi orice detaliu si pentru a va sprijini in orice problema.

Va oferim Solutia legala, rapida si sigura pentru a transforma aurul dumneavoastra in bani. Principalele etape ale colaborarii sunt urmatoarele:

  1. Veniti cu obiectele de aur la sediul nostru din Bucuresti Str. Tabacarilor nr.7.
  2. Incheiem un contract de vanzare cumparare.
  3. Imprena cu dvs. evaluam cantitatea de aur inainte de topire.
  4. Topim si turnam aurul in format de lingou in laboratorul nostru – dvs. Asistati la intreaga procedura.
  5. Lingoul rezultat se expertizeaza de catre dvs, (sau de catre noi daca preferati).
  6. In baza raportului de incercare emis de ANPC sau de laboratorul nostru, va platim valoarea metalului pretios.

 

Cumpar aur lingouri

Lingouri de aur

Un lingou de aur este o cantitate de aur sub orice forma rafinat, care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmereste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.

Cantitatile mai mari de aur, care sunt produse prin turnarea de metal topit in forme sunt numite lingouri. Lingourile mai mici pot fi fabricate prin baterea sau stampilarea de foilor de aur laminat corespunzator.